Szűrés

A(z) 5G kulcsszót tartalmazó cikkek

Túl az egymilliárd előfizetésen: töretlen az 5G növekedése

2023. június 21. -

A geopolitikai kihívások és a jó néhány piacon megfigyelhető makroökonómiai lassulás ellenére a telekommunikációs szolgáltatók világszerte tovább folytatták az 5G technológiai fejlesztéseiket – derül ki a mobilkommunikációs trendek legátfogóbb tanulmánya, az Ericsson Mobility Report új kiadásából. Az 5G előfizetések száma a világ minden régiójában növekszik, és 2023 végére várhatóan átlépi az 1,5 milliárdot. Tovább emelkedik a mobilhálózatokon bonyolított adatforgalom is, aminek világátlaga 2023 végére várhatóan átlépi a havi 20 gigabájtot eszközönként.

Tovább

Tovább növeli 5G-s lefedettségét a Magyar Telekom

2023. május 24. -

A Magyar Telekom mobilhálózat-modernizációs programjának keretében idén nyárra 60%-ra növeli lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét. A vállalat 5G hálózata 2023. június 1-jétől Budapesten, a megyeszékhelyeken, számos vidéki városban és községben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül lesz érhető. A Telekom június 1. és augusztus 31. között automatikusan elérhetővé teszi az 5G-t minden ügyfelének, melyet 5G képes készülékkel és mobilinternet-szolgáltatással tudnak igénybe venni.

Tovább

5G szolgáltatást indított a Groupama Arénában a Telekom

2023. május 15. -

A Magyar Telekom a Groupama Aréna teljes területének 5G hálózattal történő lefedésével a lelátók mellett az irodaszinteken, a rendezvényhelyszíneken, a mélygarázsban, a Fradi Múzeumban és a Fradi Boltban nyújt kimagasló minőségű mobilszolgáltatást ügyfeleinek. 

Tovább

Budapesten mutatták be az 5G-re épülő digitális gazdaság legújabb fejlesztéseit

2023. április 21. -

Idén első alkalommal díjazta hazai partnereit fenntarthatósági törekvéseikért és eredményeikért a Schneider Electric. A vállalat Sustainability Impact Award (SIA) pályázatán összesen öt magyarországi vállalkozást ismertek el.

Tovább