Frappáns kiegészítők a Vodafone Smart Store polcain

forrás Prim Online - 2012. augusztus 16.

Tavaly novemberben nyitotta meg kapuit az Európában is kuriózumnak számító Vodafone Smart Store, mely azóta is újabbnál újabb mobiltelefonokkal és különleges kiegészítőkkel várja az odalátogatókat.

Sokan nem is gondolnák, hogy a mára már rendkívüli módon elterjedt okostelefonok ugyan számtalan dologra alkalmasak, mégis van egy-két kiegészítő termék, amivel még jobban kihasználhatók ezek a készülékek, legyen szó valóban hasznos, vagy vicces dologról.

A Parrot AR.Drone négypropelleres, WiFi-n keresztül irányítható helikopter az utóbbi kategóriába tartozik. A robotpilótának köszönhetően egyszerű a le- és felszállás, ahogy az irányítás is, nem kell mást tenni, csak a kívánt irányba dönteni az okostelefont, vagy az érintőképernyőn navigálni a helikoptert, melyen a helikopter elülső kamera nyújtotta látványa is nyomon követhető. Az AR.Drone szénszálas, nagy ellenállású PA 66-os műanyagból készült, melyhez kétféle áramvonalas védőburkolat is választható a bel- és kültéri sérüléseket megelőzendő.

A három színben elérhető helikopter saját WiFi-hálózatára több AR.Drone is csatlakoztatható, így több játékos is játszhat egyszerre. A játék iPhone, iPod Touch és iPad, illetve bizonyos Android, Bada, és Symbian operációs rendszerű készülékek segítségével is vezérelhető.

Hasznos kiegészítőként kínálja a Vodafone Smart Store a retro telefon külsejű asztali kihangosítót, az iClooly-t, és a vezeték nélküli Bluetooth 2.0 billentyűzetet, mely utóbbi kiválóan használható táblagépekhez, könnyen szállítható és természetesen rendkívüli módon megkönnyíti a gépírást. A dokkolóként is funkcionáló iClooly remek hangminőséget biztosít, kompatibilis minden WIFI-vel rendelkező Android-os és iOS-es telefonnal, mely 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik.

Aki egy kis házibulira, vagy szimplán zenehallgatásra vágyik, és még iPhone-val vagy iPod touch-al is rendelkezik, annak pazar szórakozást nyújt majd a Gear4 houseparty hangfal. Az FM rádióval felszerelt dizájnos készülék kristálytiszta, basszusokban gazdag hangzást nyújt, sőt a 7 különböző EQ beállításnak köszönhetően jazz, pop, rock és 4 más stílusban is meghallgathatók a zenék. A SmartLink alkalmazás letöltésével a hangfal már a csatlakoztatott iPhone-nal vagy iPod-al is irányíthatóvá válik, míg a használat alatt természetesen folyamatosan töltődik.

Végül a Parrot MKi9200 Bluetooth kihangosító szett is különleges ajánlata a Smart Store-nak, mely hangfelismerésre képes, így ráismer a felhasználó hangjára és a megadott nevekre, minden előzetes tanulási folyamat nélkül. A közvetlenül az autó audio rendszerére csatlakozó kihangosító szett csúcsminőségben ad vissza minden beszélgetést 10 méteres körzetben.

Vissza